+31 6 14 594 153 info@vandiestgroep.nl

Wat als je billen helpen bij je werk? Dan laat je ze verzekeren voor bijna 5 miljoen euro. Zodat je zeker weet dat je geld krijgt, als er iets met je achterwerk gebeurt. Een Britse vrouw deed het.
Nathalie Thomas controleert namelijk bedden van hotels met haar billen. De vrouw besteed er zo’n 8 uur per dag aan. De Britse vrouw meent dat haar billen zo gevoelig zijn, dat ze gelijk knobbels in matrassen voelt. Thomas zegt dan ook dat ze extra goed zorgt voor haar achterwerk. Bron: http://jeugdjournaal.nl/item/279322-billen-van-5-miljoen.html

Beroemde billen: Jennifer Lopez
Maar ook Jennifer Lynn Lopez heeft haar bips verzekerd. We kennen haar ook als J-Lo of Jenny from the Block, zangeres, actrice, danseres, ontwerpster en stijlicoon van Puerto Ricaanse afkomst. Maar misschien kennen we haar toch wel het beste vanwege haar beroemde kont. Ze heeft namelijk ook wel de bijnaam La Butt.
Icoon
Het hebben van een behoorlijk achterwerk is altijd een taboe geweest. Maar toen Jennifer bekend werd, waren haar enorme billen een grote hit. Op dit gebied is zij min of meer een trendsetter en een waar seksicoon geworden op het gebied van billen. De zangeres heeft haar dikke kont te danken aan haar Latijns-Amerikaanse ouders.
Mooiste billen
Jennifer is de eerste en enige vrouw die drie jaar achter elkaar tot meest sexy vrouw ter wereld is gekozen. Of zij dit aan haar mooie achterwerk te danken heeft is niet duidelijk, maar wij vermoeden van wel. We weten wel dat de zangeres haar handelsmerk heeft laten verzekeren voor een bedrag van – hou je vast – vijftig miljoen euro!
Bron: http://www.vrouwonline.nl/gossip/loep/beroemde-billen-jennifer-lopez

Share This