+31 6 14 594 153 info@vandiestgroep.nl

Aansprakelijkheid en Recht:

  • Bedrijfsaansprakelijkheid
  • Beroepsaansprakelijkheid
  • Bestuurdersaansprakelijkheid
  • Zakelijke rechtsbijstand

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering:

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt de schade veroorzaakt vanuit uw bedrijf aan anderen. Ook als het gaat om een uitzendkracht of stagiair.

 Beroepsaansprakelijkheid verzekering:

Een beroepsaansprakelijkheidverzekering dekt de schade veroorzaakt door beroepsfouten door u of een medewerker bij het uitvoeren van een opdracht. Het gaat hier om een maatwerkverzekering. Bel voor meer informatie met Michelle van Diest + 31 614 594 153

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering:

De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering biedt de voormalige, huidige en toekomstige bestuurders en commissarissen Bv’s en verenigingen bescherming tegen aanspraken op hun privévermogen.

De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering kan juridische bijstand verlenen en indien nodig de (gerechtelijke) procedure uit handen te nemen en de eventuele schade te vergoeden

Het gaat hier om een maatwerkverzekering. Bel voor meer informatie met Michelle van Diest + 31 614 591 453.

Zakelijke rechtsbijstand:

Een zakelijke rechtsbijstandverzekering dekt de schade voor de meest voorkomende juridische conflicten afhankelijk van de gekozen modules:

  • Verkeer
  • Bedrijfsvoering en Incasso
  • in- en verkoop

Het gaat hier om een maatwerkverzekering. Bel voor meer informatie met Michelle van Diest + 31 614 594 153

Glasverzekering:

Een glasverzekering dekt de schade aan glas in deuren en ramen in je huis bij glasbreuk niet veroorzaakt door opzet. De kosten van een eventuele noodvoorziening zijn meestal verzekerd. Deze verzekering kan gecombineerd worden met een opstal- of inboedelverzekering.

Niet verzekerd zijn opzettelijk veroorzaakte schades.

Kostbaarhedenverzekering:

Een kostbaarhedenverzekering dekt de schade als waardevolle voorwerpen of verzamelingen als deze van buitenaf beschadigd worden, verloren gaan of vermist raken.

Niet verzekerd zijn opzettelijk veroorzaakte schades.

Voor meer informatie over bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen of zakelijke rechtsbijstand neem contact op met Michelle van Diest

Share This