+31 6 14 594 153 info@vandiestgroep.nl

Referenties

Particuliere referenties

Zakelijke referenties

Particuliere referenties

Vera Thijssen

Als verzekeringstussenpersoon is Michelle erg secuur en zoekt perfect uit wat bij je situatie past.

Michelle is erg open,eerlijk en zeer ter zake kundig.

Peter-Paul Biermans

Ik ken Michelle al ca. 15 jaar. Als persoon en als zakenvrouw valt bij haar direct haar klantvriendelijkheid op: altijd een aardig woord, leeft zich helemaal in, en komt met een passende verzekeringsoplossing. Vaak onverwacht voordelig en toch met een complete dekking. Als er iets aan de hand is, staat ze altijd voor je klaar. Fijn om op te kunnen bouwen.

Selma Sevim

Michelle geeft goede service, zeer snelle reacties, handelt alles betrouwbaar en vriendelijk af. Geeft altijd goed advies over de af te sluiten verzekeringen. Heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Staat altijd met een glimlach voor je klaar dag en nacht.

Michelle nin cok iyi servisi var, herseye cabuk cevap veriyor ve isini guvenilir yapiyor. Herzaman hangi sigorta en iyisi ve en uygun olani oneriyor. Herzaman gulumseyerek bize yardimci olmaya hazir.

Silvester de Keijzer

Bij Michelle komen er drie woorden, vrijwel direct naar boven; resultaatgericht, klantgericht en behulpzaam. Haar oprechte interesse in anderen, en doelen bereiken is bijzonder en altijd klantgericht.
Recht door zee, Volhardend en Fair.

Martijn Phijffer

Door jarenlang mijn familie prettig en succesvol ondersteund te hebben heb ik besloten zelf ook op mijn jonge leeftijd een beroep te doen op de diensten van Michelle van Diest.

Het luisterend oor van Michelle, haar vriendelijkheid en begrip voor de situatie werkt erg vertrouwenwekkend. Ook al is de situatie nog zo complex, Michelle staat voor je klaar en helpt waar ze kan, een echte doorzetter voor de klant.

Josien Berkenvelder

Michelle is snel, betrouwbaar, accuraat en weet waar ze het over heeft. Een vakvrouw!

Guven Tok

Erg behulpzaam en meedenkend in de mogelijkheden of eventuele obstakels te doorbreken. Verder is het contact erg persoonlijk en informeel.

Hein Lieskamp

In navolging van mijn ouders ben ik bij Michelle, van Diest Verzekeringen, terecht gekomen. Een vertrouwd adres voor mij, nu al bijna 30 jaar (en langer).

Michelle blinkt uit door haar persoonlijk en prettig contact, het voelt vertrouwd bij haar en je krijgt de aandacht die je nodig hebt! Maar zij blinkt ook uit door haar betrouwbaarheid, grote inzet en accutaresse.

Bing Jurriëns

Charmante Verzekering professional, die pasklare oplossingen biedt voor haar relaties en bij schade snel en accuraat optreedt en zaken prompt afhandelt.

Anita Munster

Op en Top verzekering al Jaren.

Oguz Dogan

Michelle staat altijd voor je klaar en is heel erg behulpzaam. Ik ben erg tevreden over haar dienstverlening.

6
6

Zakelijke referenties

Van Oss Consultancy Belastingadviseurs Groesbeek/Nijmegen

VVE Residentie Waalboulevard II Nijmegen

VVE Vosselaan Nijmegen
(via Buiten Vastgoed Beheer)

Dispuuthuis N.I.S.I.T.A. Weteringschans Amsterdam

Nijmeegse 2wielers Krayenhofflaan 208 Nijmegen

Cafetaria Fratelli  Dorpsplein 27 Geffen

Stylstix, P.C. Hooftstraat Amsterdam

Share This