+31 6 14 594 153 info@vandiestgroep.nl

Woonhuis/opstalverzekering:

Een woonhuis/opstalverzekering dekt de schade aan je huis bij brand, storm, diefstal, vorst, lekkage en andere invloeden van buiten af.

Inboedelverzekering:

Een inboedelverzekering dekt de schade aan spullen in je huis bij brand, storm, diefstal, vorst, lekkage en andere invloeden van buiten af.

Glasverzekering:

Een glasverzekering dekt de schade aan glas in deuren en ramen in je huis bij glasbreuk niet veroorzaakt door opzet.

Kostbaarhedenverzekering:

Een kostbaarhedenverzekering dekt de schade als waardevolle voorwerpen of verzamelingen als deze van buitenaf beschadigd worden, verloren gaan of vermist raken.

Aansprakelijkheid:

Een aansprakelijkheidsverzekering dekt de schade aan spullen van iemand anders of letsel door jou veroorzaakt bij iemand anders 

Rechtsbijstandverzekering:

Een rechtsbijstandverzekering dekt de schade bij een conflict, meestal wordt er geen geld uitgekeerd maar je krijgt (rechts) hulp van een advocaat. 

Verkeer en vervoer:

Een verkeer en vervoerverzekering dekt de schade die jij met jouw voertuig ( auto, motor, bromfiets, snorfiets of e-bike) aan een ander veroorzaakt.

Reis en vrijetijd:

Een reisverzekering dekt schade die wordt opgelopen tijdens reizen. Doorgaans dekt een reisverzekering alleen vakanties, dus geen zakenreizen.

Zorgverzekeringen:

Iedere Nederlander van 18 jaar en ouder is verplicht een basis zorgverzekering af te sluiten. De basisverzekering denkt de kosten van medische handelingen volgens een wettelijk beschreven pakket aan zorg.

Overlijdensrisicoverzekering:

Een overlijdensrisicoverzekering keert bij overlijden een vooraf afgesproken bedrag uit. Bv. om ervoor te zorgen dat de nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken over hun financiën of levensstijl. 

Uitvaartverzekering:

Een uitvaartverzekering dekt de kosten voor een begrafenis of crematie.

Huisdieren

Een huisdierverzekering dekt de schade als je huisdier ziek wordt, een ongeluk krijgt of overlijd.

 

Voor meer informatie over verzekeringen neem contact op met Michelle van Diest

Share This