+31 6 14 594 153 info@vandiestgroep.nl

Jaap van Diest (vader) startte in 1958 zijn eigen assurantiekantoor en gaf mede de aanzet tot het samenwerkingsverband GANA.

Gemeenschappelijke Administratie Nijmeegse Assurantiekantoren, een in 1970 opgericht samenwerkingsverband van 6 assurantiekantoren die al vanaf 1921 in de regio Nijmegen werkzaam waren.

Sinds 1986 heeft Michelle  de leiding  over het kantoor. In 2014 heeft zij, met Van Diest Verzekeringen, de oude banden met GANA weer geïntensiveerd. Michelle richt zich op het directe klantencontact  daarin ondersteund door haar collega’s met advies en de back office. De ideale mix van klantgerichtheid, ervaring en professionaliteit.

Van Diest Verzekeringen heeft klanten door heel Nederland, maar het meerendeel in de Regio Nijmegen

Verzekeren en financiële dienstverlening is persoonlijk en heeft alles te maken met vertrouwen.

Om die reden kiezen wij ervoor om met u een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor te hebben of naar u toe te komen. Zodat u in uw vertrouwde omgeving met al uw papieren bij de hand uw persoonlijke situatie aan kunt geven. Kiest u voor telefonisch -, email, social media of internet contact dan kan dat natuurlijk ook.

U bent de klant en wij willen u graag helpen rompslomp uit handen te nemen, te zorgen voor een vlotte en adequate schadeafhandeling, informeren over producten en diensten en adviseren over ons vakgebied.

Michelle van Diest

De familie van Diest is een
oude bekende in verzekeringen.
Michelle van Diest is de derde
generatie binnen de familie die
zich bezig houdt met verzekeren.

Direct verzekeren of meer weten?

Bel ons voor persoonlijk advies

Share This