+31 6 14 594 153 info@vandiestgroep.nl

 

Reis en vrijetijd:

Een reisverzekering dekt schade die wordt opgelopen tijdens reizen. Doorgaans dekt een reisverzekering alleen vakanties, dus geen zakenreizen.

Een reisverzekering is een aanvulling op andere verzekeringen, met name de zorgverzekering, inboedelverzekering en autoverzekering. De reisverzekering biedt alleen dekking wanneer er op de eerder afgesloten verzekeringen geen dekking is.

Als je gaat duiken, op wintersport gaat of een andere bijzondere vakantie of buiten Europa op vakantie gaat. Bel dan voor dat je gaat met Michelle van Diest + 31 614 594 153

Nood: heb je onderweg hulp nodig bel dan de internationale alarmcentrale + 31 20 65 15 777

Annuleringsverzekering:

Een annuleringsverzekering dekt de kosten van annulering of onderbreking van een vakantie door een onvoorziene reden. Deze redenen zijn dan omschreven in je polisvoorwaarden. Je kunt denken aan overlijden of een ernstige ziekte van een familielid.

Caravanverzekering:

Een caravanverzekering dekt  de schade aan een caravan  wanneer deze gestald, gebruikt of achter de auto gebruikt wordt. Voortenten zijn vaak inbegrepen, hagelschade moet apart meeverzekerd worden. Bel voor meer informatie met Michelle van Diest + 31 614 594 153

Nood: veel mensen denken dat de caravan onder de autoverzekering valt. Dit is alleen het geval als de caravan aangekoppeld is en dan geldt het alleen voor de aansprakelijkheidsverzekering.

Pleziervaartuigverzekering:

Een pleziervaartuigverzekering dekt de schade die aan jouw boot is ontstaan of de schade die jij aan een ander hebt veroorzaakt.

Er bestaan 3 soorten dekkingen ( net zoals bij de auto)

  1. Verplichte minimale verzekering, dekt de schade als jij fout bent. Jouw eigen schade is niet gedekt.
  2. beperkt casco aansprakelijkheidsdekking , dekt ook de schade aan je eigen vaartuig door storm, brand – bliksem en diefstal/inbraak.
  3. volledige casco aansprakelijkheidsdekking (Allrisk), dekt de schade die jezelf veroorzaakt aan jouw vaartuig. O.a. sleeploon, kosten opruimen wrak en kosten van een vervangend vakantieverblijf als de boot niet meer te gebruiken is.

Oldtimerverzekering:

Een Oldtimerverzekering is een relatief goedkope verzekering  voor voertuigen die ouder zijn dan 25 jaar. Het dekt de schade die jij met jouw voertuig ( auto, motor, bromfiets, snorfiets of e-bike) aan een ander veroorzaakt.

Er bestaan 3 soorten dekkingen:

  1. Verplichte minimale verzekering, dekt de schade als jij fout bent. Jouw eigen schade is niet gedekt.
  2. beperkt casco aansprakelijkheidsdekking , dekt ook de schade aan je eigen voertuig door storm, brand – bliksem en diefstal.
  3. volledige casco aansprakelijkheidsdekking (Allrisk), dekt de schade die jezelf veroorzaakt aan jouw vervoersmiddel.

Denk er ook aan om de schade voor in- en opzittenden te verzekeren , deze verzekering dekt de schade aan inzittenden en de bestuurder. Ook bagage is meeverzekerd.

Nood:

  • deze voertuigen mogen enkel recreatief gebruikt worden en er is een maximum aan het aantal te rijden kilometers per jaar.
  • Voor beperkt casco en volledig casco heb je een recent taxatierapport nodig Bel voor meer informatie met Michelle van Diest + 31 614 594 153

Kampeerauto ( Camper), aanhanger, vouwwagen en praalwagen verzekering:

Zijn maatwerk verzekeringen, waarbij je in sommige gevallen zelfs de mogelijkheid hebt om de aankoopwaarde te verzekeren. Bel voor meer informatie met Michelle van Diest + 31 614 594 153

Voor meer informatie over Reis en of vrijetijd verzekeringen neem contact op met Michelle van Diest

Neem contact op voor meer informatie over reis en vrijetijdsverzekeringen verzekeringen

9 + 11 =

Share This