+31 6 14 594 153 info@vandiestgroep.nl

In een wereld zonder verzekeringen kun je voor vervelende verrassingen komen te staan. Gelukkig leven we in een wereld mét verzekeringen. Want verzekeraars bieden zekerheid bij bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid, overlijden, pensionering en schade. Elke dag keren verzekeraars zo’n 190 miljoen euro uit aan verzekerden.

In een wereld zonder verzekeringen zou het kopen van een huis een droom kunnen zijn die nooit uitkomt. Want zonder overlijdensrisicoverzekering zou bijna niemand je een hypotheek verstrekken. Gelukkig leven we in een wereld mét verzekeringen. En kunnen zo’n 5 miljoen mensen in hun eigen huis wonen, ook als de kostwinner wegvalt.

Als je in een wereld zonder verzekeringen tijdens het skiën een been breekt, is het nog maar de vraag hoe je thuiskomt. Gelukkig leven we in wereld mét verzekeringen. Daardoor weet je zeker dat je niet hulpeloos op de berg achterblijft. Elk wintersportseizoen regelen verzekeraars zo’n 100 vliegtuigen om pechvogels weer veilig thuis te brengen.

Als in een wereld zonder verzekeringen de vlam in de pan slaat, is het nog maar de vraag of je uit de brand wordt geholpen. Gelukkig leven we in een wereld mét verzekeringen en kun je gewoon de aardappeltjes op het vuur zetten. Jaarlijks herstellen verzekeraars ruim 100.000 schades na brand in huizen en bedrijfspanden.

Bron: Bond van verzekeraars http://www.fijndatweverzekerdzijn.nl/

Share This