+31 6 14 594 153 info@vandiestgroep.nl

Zoekt u voor uw hond, kat of ander huisdier een goede maar ook goedkope verzekering?

Het is niet makkelijk om snel de beste verzekering te vinden. Enkele verzekeraars hebben een lage basispremie, maar bieden veelgebruikte aanvullende dekkingen aan tegen een hoge extra premie.

Uiteindelijk bent u dan duurder uit. Verder is de hoogte van de eigen bijdrage belangrijk. Alle verzekeraars hanteren een minimale eigen bijdrage. Bij sommigen is deze € 45 of € 50 per jaar per hond, terwijl bij andere aanbieders deze tot wel 50% van de gemaakte kosten bedraagt.

Het gaat bij bijna alle huisdierenbezitters over de basisdekking van medische zorg van hun zo geliefde kameraad. Maar er zijn ook veel aanvullende verzekeringen zoals: sterilisatie/castratie, vaccinatie, gebitsverzorging en crematie ed.

Het blijkt dat u voor een verzekering voor uw hond in totaal zo’n € 30 tot € 50 per maand kwijt bent. U bent dan verzekerd tegen hoge medische kosten. Bij andere huisdieren of Paarden worden speciale offertes gemaakt
Ook hier geldt dat elke verzekering maatwerk is, de wensen moeten zo goed mogelijk afgestemd worden op de mogelijkheden en goed advies en begeleiding maakt het verschil.

Bron: De Verzekeraar.

Michelle van Diest helpt u graag met de verzekering van uw huisdieren. Maar ook grote huisdieren ( Paarden) zijn welkom!

Share This