+31 6 14 594 153 info@vandiestgroep.nl

Dit zou u kunnen doen met een Beroep- en werkgeversaansprakelijkheidsverzekering ondernemers. Mocht u deze nog niet hebben zou ik u met klem willen adviseren deze risico’s af te dekken.

Een beroeps – en een werkgeversaansprakelijkheidsverzekering dekt de schades voorkomend uit onjuiste adviezen en letselschade, beschadiging, vernietiging of verdwijning van zaken van derden door uw schuld of door uw personeel. Denk hierbij aan de daadwerkelijke schade, de kosten van verweer en rechtsbijstand, kosten ter vermindering van de schade en de wettelijke rente.

Er zijn specifieke verzekeringen voor beroepsgroepen zoals: Bouw, Handel, Zakelijke -Dienstverlening, Horeca, Zorg en Uiterlijk, Accountants en Belastingadviseurs.

Het te lopen risico weegt niet op ten opzichte van de premie, dit is nu echt zo,n verzekering die door veel ondernemers uitgesteld wordt, maar eigenlijk direct na de start van de onderneming afgesloten zou moeten worden.

Dus “gewoon doen!!!”, sluit nu uw Beroep- en werkgeversaansprakelijkheidsverzekering ondernemers af bij Van Diest Verzekeringen.

Share This