+31 6 14 594 153 info@vandiestgroep.nl

Kies de juiste reisverzekering!

Michelle adviseert meestal de Europeesche Verzekeringen. De naam is misschien wat verwarrend want ze hebben ook polissen met Werelddekking.

Met een kortlopende reisverzekering of doorlopende reisverzekering krijg je bij pech op reis altijd hulp van de alarmcentrale, via de Europeesche Hulplijn. Dat is voor veel mensen de belangrijkste reden om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Daarnaast is het bij elke reis handig om verzekerd te zijn voor bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand. Deze dekkingen kun je los afsluiten als je hebt gekozen voor de Basis- of Comfortvariant van de reis- en annuleringsverzekering. Bij de variant Optimaal zijn deze dekkingen standaard meeverzekerd. Daarnaast kun je speciale dekkingen kiezen, zoals Skiën en Snowboarden en Extra Sportuitrusting.

Voor als de vakantie in ’t water valt: annuleringsverzekering
Met een kortlopende annuleringsverzekering of doorlopende annuleringsverzekering bescherm jij jezelf tegen een financiële domper wanneer je vakantie onverhoopt niet door kan gaan. Je kunt ook een beroep doen op uw annuleringsverzekering als je eerder moet terugkeren van vakantie door een verzekerde gebeurtenis. Je krijgt dan een vergoeding voor de reisdagen die je niet hebt kunnen genieten.

Meer weten? Bel, mail of WhatsApp Michelle van Diest, Van Diest Verzekeringen

Bron: Van Diest Verzekeringen, de Europeesche Verzekeringen
Foto: de Europeesche Verzekeringen

Share This