+31 6 14 594 153 info@vandiestgroep.nl

Onze smartphone is meer dan enkel een telefoon zonder draad. Het is ons geheugen, onze informatiebron, de bron naar sociale contacten, onze wekker, onze agenda en meer…

Verschrikkelijk als we ons zo felbegeerde speeltje moeten missen. Na een barst in het scherm of erger nog een telefoon die het door een val helemaal niet meer doet zijn we totaal onthand. Ruim een kwart van alle Nederlanders heeft de afgelopen twee jaar te maken gehad met schade aan zijn of haar smartphone, zo blijkt uit onderzoek.

Veel mensen denken dat hun inboedelverzekering deze schade dekt. Vroeger was dit ook het geval. Tegenwoordig moet je smartphones, tablets en laptops extra meeverzekeren.

Met de keuzedekking Mobiele elektronica van ASR zijn mobiele apparaten in je gezin verzekerd tegen vallen en stoten binnen en buiten je woonhuis in Nederland.
• Geen maximaal verzekerd bedrag of aantal apparaten
• Geen eigen risico bij schade
• Dagwaarde vergoed bij schade

Wat kost de keuzedekking Mobiele elektronica?
Je hebt al een Mobiele elektronica dekking voor €9,68 per maand (incl. assurantiebelasting, excl. pakketkorting). Met deze keuzedekking zijn mobiele apparaten in je gezin verzekerd tegen vallen en stoten. Ook buiten je woning (binnen Nederland).

Michelle van Diest maakt het bijna dagelijks mee dat haar klanten voordelen van deze verzekering hebben of erger nog juist spijt hebben dat ze hem niet hadden.
Bel om je elektronica mee te verzekeren!

Share This