+31 6 14 594 153 info@vandiestgroep.nl

Als je gaat samenwonen of trouwen, kunnen sommige verzekeringen vervallen. Andere verzekeringen moeten misschien worden aangepast.

Dubbele verzekeringen moet je schrappen, maar misschien blijkt dat je na samenwonen of trouwen ook verzekeringen mist. Of dat de huidige verzekeringen te weinig dekking bieden. Bijvoorbeeld omdat jullie samen heel veel nieuwe spulletjes hebben gekocht.

Vaak kan het voordelig zijn om je verzekeringen samen te voegen. Zo profiteer je bijvoorbeeld van dezelfde bonus-maluskorting als je beide auto’s op één polis zet.

Hoe meer je verzekert, hoe hoger de korting
Ben je nog niet (allebei) bij de Van Diest Verzekeringen verzekerd? Maak dan snel een afspraak. Hoe meer verzekeringen je afsluit hoe hoger de korting op de premie. Deze korting kan oplopen tot wel 12%.

Maar denk ook na als er met een van jullie iets gebeurt. Dan willen jullie dat de ander goed verzorgd achterblijft. Dat kun je vermelden op de levensverzekering. Is dat wel gebeurd? Of sluit je hiervoor liever een nieuwe overlijdensrisicoverzekering af? Informeer ernaar!

Michelle, van Van Diest Verzekeringen helpt jullie graag 06 14 594 153

Bron: diverse verzekeringsmaatschappijen

Share This