+31 6 14 594 153 info@vandiestgroep.nl

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. De auto wil niet starten, of maakt een raar geluid net op het moment dat je de snelweg oprijdt. Bij onze autoverzekering bieden wij nu ook Pechhulp. Een nuttige dienstverlening tegen een aantrekkelijke prijs. Vergelijk onze Pechhulp maar eens met andere aanbieders. Je premievoordeel kan oplopen tot bijna € 80 per jaar.

Dit hebben wij te bieden met onze Pechhulp:
• Pechhulp in je woonplaats, in Nederland én in Europa.
• Gratis vervangend vervoer: 5 dagen vervangend vervoer in Nederland of tot einde vakantie in Europa.
• Kentekengebonden pechhulp: wanneer je met je partner, huisgenoot, zoon, dochter, vader, moeder of iemand anders een auto deelt, heb je aan 1 pechhulpverzekering op het kenteken van de auto voldoende. Je bent dan uiteraard voordeliger uit dan wanneer iedere bestuurder afzonderlijk een pechhulpverzekering af zou sluiten.
• De Alarmcentrale is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar bij pech.
• Pechhulp ter plekke, wij repareren langs de weg wanneer dat mogelijk is.
• Alles op 1 factuur: je autoverzekering, pechhulp en alle andere schadeverzekeringen van a.s.r.
• Geen ‘lidmaatschapsvoordelen’ waarvoor je moet betalen en die de uiteindelijke pechhulp zelf duurder maken
• En een zeer aantrekkelijke premie!

Voor wie is onze Pechhulp?
De pechhulpmodule kan worden afgesloten bij de Autoverzekering van het Vernieuwde Voordeelpakket van a.s.r. De Pechhulpservice kan alleen worden afgesloten voor auto’s tot en met 15 jaar. De premie is afhankelijk van de leeftijd van de auto.

De premies in de bovenstaande tabel zijn premies (inclusief assurantiebelasting) voor alleen de Pechhulpservice. Deze komt dus bovenop de premie die u betaalt voor uw autoverzekering.

Pechhulp eenvoudig afsluiten bij je Autoverzekering van a.s.r.
Je kunt de Pechhulp eenvoudig afsluiten bij je Autoverzekering door contact op te nemen met je adviseur. Geef aan op welk kenteken je onze pechhulp wilt afsluiten. Vergeet je niet aan te geven wanneer de pechhulpmodule in moet gaan? Je adviseur regelt het verder allemaal voor u.

Opzegservice: je huidige pechhulpverlening opzeggen
Je wilt je pechhulpverlening bij a.s.r. onderbrengen, maar je hebt nog een pechhulpverzekering bij een andere organisatie? Wij helpen je graag om dit makkelijk op te zeggen. Hieronder vind je standaardbrieven, welke je kunt invullen, uitprinten en opsturen. Telefonisch opzeggen is niet bij iedere organisatie mogelijk.

ANWB – let op ANWB Wegenwacht moet voor 15 november 2015 worden opgezegd.
Telefonisch: 088 – 269 2222 (maandag t/m vrijdag: 8.30 – 18.00 uur / zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. Zondag en feestdagen gesloten).

Bron : ASR

Michelle van Diest helpt je met opzeggen van je oude pechhulpdienst, wij hebben voorbeeldbrieven voor de BOVAG, Route Mobiel en een algemene brief. Neem contract op met Michelle van Diest, telefoon 0614594153

Share This