+31 6 14 594 153 info@vandiestgroep.nl

Door middel van de volgende memo informeerden Raimond en Sonja Kalkman van Sport Piazza Malden hun medewerkers:

Collectieve verzekeringen .

Verzekeringen zijn er in overvloed en meestal kijk je er niet meer naar om als je eenmaal iets hebt afgesloten. Verzekeringen worden helaas vaak niet- of slecht geregeld, snel even via internet zonder na te denken aan het moment dat je schade of problemen hebt.

Dat vinden wij zonde ….
Tussen Sportpiazza en verzekeren zitten grote overeenkomsten. Je kunt sporten zonder begeleiding met een grote kans op blessures en weinig resultaat, bij verzekeringen is dat eigenlijk net zo.
Sportpiazza werkt samen met Michelle van Diest van Van Diest Verzekeringen http://vandiestgroep.nl/ al jaren een trouwe sporter bij Sportpiazza.


Van Diest Verzekeringen heeft dezelfde filosofie als Sportpiazza, goede professionele begeleiding, een deskundig team, extra zorg als je het nodig hebt, jarenlange ervaring en een goede prijs – kwaliteitverhouding

Wij, Raimond en Sonja, zijn zelf bij Van Diest Verzekeringen verzekerd, en vinden het belangrijk dat de collega’s – medewerkers ook goed verzekerd zijn, en goede begeleiding krijgen. Daarom hebben we achter de schermen een super deal met Van Diest Verzekeringen weten te sluiten.

Wij willen je met klem adviseren om op korte termijn contact met Michelle van Diest op te nemen om een afspraak te maken. Wij weten zeker dat jullie daar geen spijt van krijgen!
Het telefoonnummer van Michelle van Diest, Van Diest Verzekeringen is – 06 14594153

Bron: Van Diest Verzekeringen en Sport Piazza

Share This