+31 6 14 594 153 info@vandiestgroep.nl

Wat is het?

Speciale auto’s verdienen speciale verzekeringen. Hebt u een luxe auto voor dagelijks of niet dagelijks (vrije tijd) gebruik? Dan bent u goed verzekerd met de Delta Lloyd Xclusief Autoverzekering. Speciaal voor liefhebbers van mooie auto’s. Met een uitstekende service bij schade of diefstal.

Voor elk type exclusieve auto
De Xclusief Autoverzekering is een verzekering voor mensen die in Nederland wonen en een personenauto hebben (privé of zakelijk) met een cataloguswaarde vanaf € 80.000,-. In dit bedrag zit ook de waarde van accessoires. Er is geen maximum cataloguswaarde. De cataloguswaarde is de nieuwprijs van een auto, inclusief btw en bpm en zonder kortingen. Bpm (belasting personenauto’s en motorrijwielen) is de belasting die u moet betalen bij de aanschaf van een nieuwe auto.

Laag eigen risico
De Xclusief Autoverzekering van Delta Lloyd heeft een aantrekkelijke premie. Het eigen risico is € 500,-. Dit is het bedrag dat u zelf moet betalen bij schade. U profiteert van gunstige voorwaarden. Onze nieuwwaarde- en aanschafwaarderegeling behoren tot de beste in de markt van exclusieve auto’s. De nieuwwaarde- en aanschafwaarde is het bedrag dat u nu zou moeten uitgeven als u de auto opnieuw moet kopen.

Bron: Delta Lloyd

Michelle van Diest helpt u graag met de verzekering van uw exclusieve maar ook minder bijzondere auto

Share This